مدل بسیار زیبا از خط چشم ماژیکی و پر برای چشم های رنگی
عکس زیبا از آموزش خط چشم ساده مناسب مهمانی ها
عکس مدل خط چشم عروس شیک و زیبا برای مراسم عروسی
عکس مدل خط چشم گربه ای زیبا برای چشمهای درشت
عکس جدید مدل کشیدن خط چشم برای چشمهای پف دار مرحله به مرحله و گام به گام
شما به همین سادگی اما با دقت و حوصله می توانید به ابروی دلخواهتون برسید .
سعی کنید دفعات اول وارد ابرو نشوید و به تمیز کردن اطراف ابرو اکتفا کنید و کم کم از خود ابرو در خط طبیعی بردارید تا دستتان پر شود و به ابروی خود نیز آسیبی نرسانید.اگر جایی از ابرو شما خالی است از وازلین استفاده کنید وازلین ابرو را پر می کند.
از این روش برای برداشتن ابرو دخترانه می توانید استفاده نمایید.
در ابتدا برای تهیه رب گوجه فرنگی ،گوجه فرنگی ها را باید تمیز شست و داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا پوره شود و تخم و پوستش کاملا از هم جدا گردد البته در شیوه سنتی آن با دست این کار را می کردند.
سپس قابلمه ای را از پوره گوجه فرنگی پر کرده و روی شعله قرار می دهیم تا به مرور غلظت پیدا کند این کار زمان بر است .
اگر می خواهید رب گوجه شما خیلی غلیظ نباشد زمانی که به غلظت ماست رسید نمک اضافه کنید .اما اگر رب غلیظ می خواهید وقتی رب به غلظت دلخواه رسید اجاق را کم کرده و هم می زنیم تا آب باقی مانده تبخیر گردد و در انتهای پخت نمک را اضافه می نماییم
صبر می کنیم تا رب مقداری سرد شود سپس در بطری های تمیز و خشک می ریزیم
درون آنها را به مقداری باید پر میکنید که چهار انگشت سر آنها خالی باشد. در انتها نیز وقتی رب گوجه فرنگی کاملا سرد شد در مکانی خنک نگهداری کنید
برای اینکه رب کپک نزند از قاشق تمیز و بدون چربی برای برداشتن رب استفاده نمایید.
تابه را به همراه روغن و نصف کره ای که داریم روی داجاق قرار داده تا روغن و کره داغ شود سپس گوشت گوساله را که به قطعات باریک خرد کرده اید را برای 5 دقیقه داخل روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کمی قهوه ای شود.سپس گوشت و آبی که از پخت آن به وجود آمده را در ظرفی می ریزیم .
بقیه کره را در تابه ریخته با پیاز ریزشده تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی ، آرد گندم ، سس سفید و آب لیمو ترش را به همراه خامه را به ترتیب به پیاز داغ اضافه بنمایید و کمی حرارت بدهید آنگاه گوشت گوساله ای که تفت داده بودیم را به داخل این مواد اضافه کرده و دمای اجاق را کم می کنیم و صبر می کنیم تا شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن به وجود آید.
و در این مدت به صورت متوالی بیف استراگانوف را هم می زنیم و برای طعم دار شدنش نمک و فلفل را می افزاییم .
در انتهای کار سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می نماییم وقتیبیف استراگانوف پخته شد در ظرف سرو می ریزیم و روی آن را سیب زمینی سرخ شده و جعفری خردشدهتزیین می کنیم .