نان شیرمال هم تقریبا مانند فطیر است و تفاوت آن در این است که شیرمال با شیر تهیه می شود این نان محلی است و بسیار خوشمزه است در ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید سپس زرده را با پودر شکر و هل را در ظرفی ریخته با همزن بزنید تا حالت کرم بگیرد.آنگاه روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کنید و آهسته آهسته آرد را بیافزایید تا جایی که خمیر لطیفی به وجود آِید و نباید خمیر به دست بچسبد خمیر شیرمال را به قطر یک سانتی متر باز کنید با وردنه صاف کنید قالب بیضی شکل بزنید و در سینی فر بچینید روی نان شیرمال را زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کردن بمالید و با چنگال می توانید روی آن نقش بزنید و کنجد را در انتها می پاشیم فر را روشن کرده تا گرم شود و برای 20 دقیقه در طبقه وسط فر در درمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا طلایی شود..
این نان محلی بسیار خوشمزه است و برای صبحانه بسیار مفید است
خانواده خود را در وعده صبحانه و میان وعده ها با نان شیرمال خانگی غافلگیر کنید.
با سایت خانم جون بهترینها را بپزید بخورید لذت ببرید
اهمیت نداره هندونه ی شب یلدات شیرین نباشه
یا انار ترش از آب دراد
یا کدو تنبلی که بار میذاری بیمزه بشه
یا چند تا از گردوهایی که می شکونی پوک باشه
مهم اینه که کسی داری که یلدا رو بهت تبریک بگه …
دقت کردین ؟ هیجانی که در سفید دراومدن هندونه کیلویی ۲۵۰۰تومنی هست در قرمز دراومدن هندونه ۳تا ۱۰۰تومنی نیست !
در آغاز زمستان هرگز زمستانی مباد بهار آرزوهایت …
یلدا مبارک
در ابتدا برای تهیه چلو گوشت مجلسی باید پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید یا نگینی کنید سپس قابلمه ای را که در آن روغن ریخته اید را روی اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ شود سپس پیاز را در آن تفت می دهیم تا نرم و سرخ شود.
روی گوشت گردن گوسفند فلفل پاشیده و در قابلمه محتوی پیاز بگذارید تا با پیاز کمی سرخ شده و تغییر رنگ بدهد آنگاه رب گوجه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ و روی زیبای به غذای ما بدهد.
به مقدار کافی آب روی گوشت می ریزیم به همراه یک تکه چوب دارچین و مقداری برگ بو و دو حبه سیر می گذاریم روی حرارت ملایم بپزد.
باید 3 تا 4 ساعت صبر کنید تا گوشت گوسفند کاملا مغز پخت گردد اگر احیانا در اواسط پخت آب غذا کم شد می توانید آب جوش اضافه کنید
ولی سعی کنید در ابتدا مقداری آب بریزید که کم نیاید زیرا طعم غذا بهتر می شود تا دوباره آب اضافه کنید این نکته مثل آبگوشت است که باید در ایتدا آب کافی را بریزیم .
در ابتدا برای تهیه چلو گوشت مجلسی باید پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید یا نگینی کنید سپس قابلمه ای را که در آن روغن ریخته اید را روی اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ شود سپس پیاز را در آن تفت می دهیم تا نرم و سرخ شود.
روی گوشت گردن گوسفند فلفل پاشیده و در قابلمه محتوی پیاز بگذارید تا با پیاز کمی سرخ شده و تغییر رنگ بدهد آنگاه رب گوجه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ و روی زیبای به غذای ما بدهد.
به مقدار کافی آب روی گوشت می ریزیم به همراه یک تکه چوب دارچین و مقداری برگ بو و دو حبه سیر می گذاریم روی حرارت ملایم بپزد.
باید 3 تا 4 ساعت صبر کنید تا گوشت گوسفند کاملا مغز پخت گردد اگر احیانا در اواسط پخت آب غذا کم شد می توانید آب جوش اضافه کنید
ولی سعی کنید در ابتدا مقداری آب بریزید که کم نیاید زیرا طعم غذا بهتر می شود تا دوباره آب اضافه کنید این نکته مثل آبگوشت است که باید در ایتدا آب کافی را بریزیم .
برای گشاد کردن شلوارهای لی یا پارچه ای که دکمه به سختی بسته می شود یک پیشنهاد دیگر هم دارم درست کردن یک تکه پارچه که دکمه و جادکمه روی آن قرار دارد همان طور که در تصویر زیر می بینید با این وسیله ساده و قابل استفاده برای همه شلوارها دکمه به راحتی بسته می شود.
این هم نمونه وصل نشده دکمه و جادکمه برای اینکه بهتر ببینید چطور دوخته شده است .
با هنردرخانه سایت خانم جون خودتون خیاطی کنید و لذت ببرید.